The Last Wolf | Films Online Kijken - Film Huren, Online Kijken of Downloaden, Films Kijken

De jonge student Chen Zhen vertrekt in 1969 vanuit Beijng naar Binnen-Mongolië om daar een nomadenstam te onderwijzen. Maar hij ontdekt dat hijzelf nog veel te leren heeft over het leven in deze oneindige, harde maar adembenemende wildernis. Bilig, het...

The Last Wolf,Avontuur

  • Abonneren:

The Last Wolf

Likes: 0 (0%)
Gepubliceerd door: FOK | Datum: 03/03/2015 | Bekeken: 6
De jonge student Chen Zhen vertrekt in 1969 vanuit Beijng naar Binnen-Mongolië om daar een nomadenstam te onderwijzen. Maar hij ontdekt dat hijzelf nog veel te leren heeft over het leven in deze oneindige, harde maar adembenemende wildernis. Bilig, het hoofd van de nomadenstam, brengt Chen Zhen bij dat het van groot belang is om de voortdurend veranderende harmonie tussen mens, dier en natuur te respecteren. Met dit besef leert Chen Zhen inzien hoe belangrijk de rol van de wolven is in het leven van de nomaden. Gefascineerd door hun listigheid, hun kracht en hun woeste schoonheid, vangt Chen Zhen in het geheim een wolvenwelp om het beter te leren kennen. Wanneer echter ook de Han Chinezen naar de steppe trekken, raakt het natuurlijk evenwicht uit balans. De Han Chinezen zien de wolven als een bedreiging en een beleidsofficier beslist alle wolven uit de regio uit te roeien… The Last Wolf is gebaseerd op het epische boek ‘Wolf Totem’, een semi-autobiografisch Chinese bestseller van Lü Jiamin, gepubliceerd onder het pseudoniem Jiang Rong.
Titel: The Last Wolf (Wolf Totem)
Genre: Avontuur
Cast: Shawn Dou, Shaofeng Feng, Ankhnyam Rachaa, Yin Zhusheng
Bioscoop première: 16-04-2015
Speelduur: 105 min.
Regie: Jean-Jacques Annaud
Schrijvers: John Collee (screenplay), Jiang Rong (novel), Jean-Jacques Annaud (screenplay), Alain Godard (screenplay), Lu Wei (screenplay)
Productiejaar: 2015
Productieland(en): China, Frankrijk
Geproduceerd door: China Film Co., Reperage, Beijing Forbidden City Film Co.
Distributeur: Cineart

 

Categorie(ën):
» Avontuur

Labels: The Last Wolf | Avontuur |
Powered by WebTV Solutions